Neem contact op
070 397 15 77

Als het leven een wending neemt ...

Wie ben ik

Er bestaan geen standaardprotocollen

Stuwende kracht achter Wende Uitvaartzorg is Gesina Versteeg. Zij is niet enkel uitvaartverzorger, maar ook verpleegkundige. In beide beroepen staat de mens in zorg en hulp bewust centraal.

‘Ik kom vanuit beide aspecten bij mensen thuis en vind het belangrijk hen te ontmoeten vanuit de eigenheid van de klant of de patiënt-cliënt. Want ook al ben ik “de professional”, ik ben bij de mensen niet zelf thuis. Iedereen is anders, leeft, woont en denkt anders. Iedere situatie van zorg, verdriet en lijden vraagt om een eigen unieke, aanpak. Ik benader de hulp- en zorgvraag dus niet vanuit standaardprotocollen. Mensen verdienen meer dan dat.’

  • ‘Ik wil de wereld op mijn terrein een stukje mooier maken.’

Begripvol
helpen

’Ik help mensen in het hervinden van het dagelijkse leven door stapsgewijze (weer) keuzes te maken. Ik zeg wel eens: “Ik help mensen een stukje op weg, zodat zij zelf de weg weer op durven.” Ik blijf er dicht bij en ben dichtbij. Er naast staan en begripvol invoelen wat de ander doormaakt.’

Gesina typeert zichzelf als ‘probleemoplossend, gepassioneerd, out of the box-denkend.’ Haar missie vangt zij met de woorden: ‘Ik wil de wereld op mijn terrein een stukje mooier maken.’

Weten hoe Wende Uitvaartzorg werkt?