Neem contact op
070 397 15 77

Als het leven een wending neemt ...

Wat doe ik

Dankbaar en Dienstbaar

Ieder ervaart verlies en lijden op eigen wijze. Gesina Versteeg, de stuwende kracht achter Wende Uitvaartzorg, staat in die situaties naast de mensen. Werk, het is meer een roeping, dat zij in dankbaarheid kan en mag doen.

Hulp en zorg bieden in situaties van lijden, verlies en verdriet doet Gesina door er te zijn, te luisteren, mensen aandacht te geven, feedback te delen, door flexibel te zijn in doen en laten en daarbij vooral niet oordelend te zijn.

Gesina: ‘Ik ben dankbaar dat ik dienstbaar kan zijn als mensen naar mij toekomen omdat zij een indruk van mij hebben die bij hen past. Dat is tegelijk ook waar het om draait. Het individu centraal. Mijn hulp en zorg moet aanspreken, het moet bij mensen passen. En als dat zo is, voel ik mij bevoorrecht dat ik dit werk mag en kan doen.’

Wat doet Wende Uitvaartzorg

  • Het regelen en volledig verzorgen van uitvaarten, van A tot Z
  • Op afroep regelen en verzorgen van uitvaarten voor drie collega-bedrijven in de regio
  • Het bieden van verpleegkundige zorg

'Ik voel ik mij bevoorrecht dat ik dit werk mag en kan doen.’

Contact
Wilt u weten wat Wende Uitvaartzorg voor u kan betekenen? ‘Neem dan gerust, geheel vrijblijvend,
contact met mij op. Ik ben u graag van dienst.'